Skillsontologie, kansrijke beroepen, persoonlijke dienstverlening, de herstellende arbeidsmarkt, het UWV Viermaandenverslag en meer, u leest erover in deze uitgebreide Kennisnieuwsbrief.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk online versie
UWV homepage
juli 2021
UWV Kennisnieuwsbrief
 
Portretfoto van Menno de Vries met quote ‘Tijdens de coronacrisis is alles anders dan normaal’

Inzicht in skills met CompetentNL

Skills boven beroepen, dat is het idee achter de skillsontologie CompetentNL, die UWV samen met partners ontwikkelt. Deze gemeenschappelijke taal voor de beschrijving van beroepen en skills gaat straks helpen om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt beter op elkaar te laten aansluiten, verwachten UWV’ers Michel Peters en Wouter van Dam. Want als je weet welke skills er nodig zijn voor de uitoefening van een beroep, kan je zoeken naar mensen die over die skills beschikken. En wanneer er geen perfecte match is, kan je zien wat er nodig is om ontbrekende skills via om- of bijscholing alsnog te ontwikkelen.
  Lees het interview  >  
 
Wat vindt u van deze e-mail?
Zeer slecht   Slecht   Neutraal   Goed   Zeer goed
 
Wijzigen voorkeuren | Aanmelden | Afmelden
Indien u vragen heeft dan kunt u een e-mail sturen naar kennis@uwv.nl. Op deze e‑mail kunt u niet reageren.
Twitter account UWV   Facebook account UWV   LinkedIn account UWV   UWV homepage
Veilig omgaan met e‑mail
Houd persoonlijke gegevens voor uzelf. Wij vragen u nooit via e‑mail om:
• persoonlijke gegevens af te geven;   • in te loggen op een persoonlijke omgeving;   • een betaling te doen.

Vertrouwt u een e‑mail niet? Klik dan niet op de links in de e‑mail en stuur de e‑mail door naar
valse‑email@uwv.nl. Verwijder vervolgens het bericht. Aan dit bericht kunt u geen rechten ontlenen. UWV is niet aansprakelijk voor schade en/of kosten die voortkomen uit onvolledige en/of onjuiste informatie in e‑mailberichten.

Mailingnummer: test

© 2021 UWV